Alvast een tip: Besteed je salaris- en personeelsadministratie uit!

Begin je aan werknemers? Dan begin je aan arbeidsovereenkomsten, verlofregistraties, personeelsdossiers, maandelijkse loonstroken, declaraties en ga zo maar door. Dit kost tijd: Besteed jij je salaris-, en/of personeelsadministratie uit aan ons, dan levert dit je tijdwinst op. Tijd die je kunt steken in jouw corebusiness. 

Wij leren jou en je bedrijf of organisatie snel kennen. We denken met je mee en organiseren je salarisverwerking en/of personeelsadministratie tot in de puntjes. Hiervoor gebruiken we de beste HR-software van NMBRS. Of je nu één personeelslid hebt of 100, we helpen je met de vragen die voor jou belangrijk zijn. Verrassend gewoon eigenlijk.

Als je salarisadministratie goed in elkaar steekt, zonder dat je er zelf veel werk aan hebt, dan geeft dat rust en ruimte om te ondernemen.  Van het draaien van loonstroken, tot proforma loonberekeningen en het versturen van de loonaangifte,  we nemen het voor je uit handen. En als er iets verandert in de regels, dan weten we ervan en geven je advies over wat dit voor jouw bedrijf of organisatie betekent.

Personeelsadministratie

Jij hebt graag tevreden werknemers, wie niet?! Daar dragen veel dingen aan bij, maar zeker ook de arbeidsvoorwaarden en een goed contract. Wij helpen je bijvoorbeeld met het opstellen van arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen, of het bijhouden van verlofuren. Je kunt op ieder moment de personeelsadministratie inzien, maar hebt er zelf minimaal werk aan.

Advies

In alle bescheidenheid, dít is waarschijnlijk de reden dat je kiest voor Schuurman Salarissen & Personeelsdiensten. Want we weten simpelweg wat er speelt. Op het gebied van regelgeving, in de regio en bij jouw bedrijf. En we gebruiken deze kennis om samen met jou de beste oplossingen te vinden voor jouw bedrijf of organisatie. Heb jij een vraag en zoek je contact? Dan gaat Desiree bijvoorbeeld meteen voor je aan de slag.

Wil je meer weten of een vrijblijvende kennismaking?