Doe vooral waar je goed in bent!

Klanten die u voorgingen:

Ik heb alles met betrekking tot salarisadministratie van mijn klanten uitbesteed aan Schuurman Salarissen & Personeelsdiensten. Het is namelijk een vak apart met heel veel afwijkingen en regels. Daarom heb ik besloten om dit te beleggen bij een specialist. Ik blijf contactpersoon voor mijn klanten en de verwerking gebeurt in Nijkerk. Niemand die daar problemen heeft. Medewerkers van Schuurman Salarissen & Personeelsdiensten denken mee, signaleren fouten en kunnen snel schakelen dankzij korte lijnen. Ze hebben echt kennis van zaken.

Jan IJlenhave, directeur CijferMeester Borger

Wij zochten een partij waarmee we samen konden werken en die ook meteen reageert op vragen. We hebben onze salarisadministratie en boekhouding bij Schuurman Salarissen & Personeelsdiensten belegd en we zijn zeer tevreden. Binnen dezelfde dag wordt gereageerd op mail en telefoon. Ook als ze niet direct een antwoord hebben op een vraag, dan zoeken ze dit uit en komen er dezelfde dag nog op terug. Heel fijn.

Seda Yeser, directeur YES uitzendbureau:

Ik heb mijn salarisadministratie en boekhouding sinds 5,5 jaar ondergebracht bij Schuurman Salarissen & Personeelsdiensten en ik ben zeer tevreden. Je administratie valt niet op als het goed gaat, het valt pas op als het verkeerd gaat. Ik heb er nooit omkijken naar dus dat betekent dat het altijd goed gaat.

Helmig Heerink, directeur van Quades:

Wil je meer weten of een vrijblijvende kennismaking?