Sociaal werk – Verrassend gewoon

Binnen het sociaal werk maken mensen hét verschil. Op ieder moment van de week staan zij klaar om anderen te helpen voor langere of kortere tijd. Mede door de onregelmatigheid van het werk, zijn arbeidsovereenkomsten en de CAO soms complex. Gelukkig heeft Schuurman Salarissen & Personeelsdiensten hier veel ervaring mee en we helpen je graag. Besteed je salaris-, en personeelsadministratie uit aan ons en jij kunt je richten op de menselijke kant van het werk met je collega’s. 
Wij staan klaar om maandelijks de loonstroken en loonmutaties te verzorgen van jullie personeel. Maar we nemen, als je dit wilt, ook de personeelsadministratie over. Zoals het maken van arbeidscontracten, werkgeversverklaringen, verlofregistraties en ga zo maar door. 

Wij zorgen voor jouw personeelsadministratie, dan kun jij zorgen voor je mensen.

Hoe we jullie kunnen helpen:

Het veelzijdige programma NMBRS helpt ons om iedere maand prachtige (ja écht!), overzichtelijke en volledige loonstroken te maken. Maar naast de complete loonadministratie die we met dit programma uit handen kunnen nemen, heeft het ook belangrijke HR-functionaliteiten. Leg je dus de salaris-, en/of personeelsadministratie van jullie medewerkers bij ons neer, dan richten we eerst een handig werkproces in op basis van jouw wensen. Dit bepaalt precies welke stappen in welke volgorde worden genomen. Welke acties vereist zijn en wie wat doet. 

We doen de salaris-, en personeelsadministratie voor verschillende organisaties binnen het sociaal werk. Zij zijn blij met onze hulp en helpen op hun beurt weer anderen.

Een voorbeeld

De werknemers van jouw organisatie kunnen bijvoorbeeld zelf toegang krijgen in hun eigen omgeving binnen NMBRS en hierin hun verloftegoed zien en verlof aanvragen. Jij keurt dit goed met één druk op de knop. De arbeidsovereenkomst die wij voor de medewerker hebben opgesteld, komt ook in zijn dossier en is voor hem in te zien binnen dezelfde omgeving. 

Aan de slag!

We gaan aan de slag! Hebben we afgesproken dat wij maandelijks de loonstroken in orde maken, dan kun je daar iedere maand op de afgesproken datum op rekenen. Wil je dat wij de arbeidsovereenkomsten maken, dan leveren we die binnen de afgesproken termijn aan. En heb je een vraag over de salaris-, of personeelsadministratie? Dan duiken wij erin en geven je snel antwoord.

De medewerkers van jouw organisatie zijn goud waard. Samen met jou zorgen we ervoor dat zij dat voelen.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking horen we graag meer over jouw organisatie en bekijken we samen hoe wij je het beste kunnen helpen.