Over Salarissen & Personeelsdiensten

Bij Schuurman Salarissen & Personeelsdiensten houden we van cijfers én van mensen. Op de eerste plaats hebben we veel verstand van salaris-, en personeelsadministratie. Daarnaast heeft iedereen in het team zo zijn eigen specialiteit. Desiree werkte bijvoorbeeld vroeger in de horeca en weet precies welke vragen hier spelen. Rogier heeft ervaring in de uitzendbranche en Martin heeft een enorm netwerk en kennis binnen het MKB en in de regio. Al deze ervaring zetten we natuurlijk graag in voor jouw zaak!
Schuurman Salarissen & Personeelsdiensten

Je administratie moet ‘gewoon’ goed zijn. En dat doen we dus goed. Maar je zal ‘verrast’ zijn hoe snel we je helpen met een lastige vraag of hoe we met je meedenken. Daarom is onze pay off ‘Verrassend gewoon’. Kennismaken?

Telefoon: 088 268 35 31

Martin Schuurman, directeur

Het is een apart vak. Ik vind het een uitdaging om een werkgever te ondersteunen en mee te denken in lastige dossiers. Voor een werkgever is het best lastig om al die personeelsgegevens vast te leggen en te kijken naar rechten en plichten. Sommigen vinden het moeilijk om hierin keuzes in te maken. En juist daarbij kunnen wij helpen. Wij laten hen zien hoe zij hiermee om kunnen gaan. Prachtig om te doen!

Rogier Koenderink, salarisadministrateur

Ik vind het heel leuk om op basis van de wensen van een klant het proces in te regelen waarop hun salarisadministratie verloopt of hun personeelsadministratie. NMBRS heeft hierin veel mogelijkheden en ik ben hierin goed thuis. Als dit goed staat dan heeft een ondernemer meer tijd heeft om te ondernemen. Dat geeft voldoening.

IMG_8999

Desireé Talen, salarisadministrateur

Ik ben in dit vak gerold en vind het heel erg leuk. Iedere maand draaien we salarisstroken die allemaal op tijd en goed moeten zijn. Het geeft altijd weer een kick als dit gelukt is. En ik vind het leuk om mensen buiten de salarissen om te helpen met andere vragen. De regelgeving is zo lastig soms en ik vind het dan een uitdaging om uit te pluizen hoe het zit en snel met een passend antwoord te komen. 

Wil je meer weten of een vrijblijvende kennismaking?