Vakantietijd

Wat is het prachtig om een aantal weken de dagelijkse beslommeringen te ontlopen. Het is vakantietijd. Tijd om uit te rusten, tijd om te genieten in of buiten Nederland.

Het is ook mooi dat een aantal zaken gewoon doorgaan in deze vakantieweken., en wellicht zal er ook een loonbetaling plaats vinden. En wat is dan mooier dan er ook zeker te zijn van een correcte verwerking. Dus geen kromme tenen, maar een vertrouwd salaris kantoor die verrassend gewoon haar werk doet, ook in de vakantietijd.

Wil jij je salarisadministratie elke maand, en dus ook in de vakantietijd eenvoudig en snel afhandelen?

Wij kunnen je hier goed mee helpen, ook dat is voor ons verrassend gewoon. Door gebruik te maken van het pakket #NMBRS, zorgen wij ervoor dat jij en je werknemers allemaal een eigen URL krijgen waar jullie de administratie kunnen inzien en bewerken.

Wij stellen de software voor je in zorgen ervoor dat alle instellingen juist zijn. Als werkgever hoef je dan maar een paar keer op de knop te drukken om je werknemers te betalen. Wij zorgen dat achter de schermen alles klopt, zodat u met een minimaal inspanning een belangrijk stuk werk snel kunt afwikkelen

Daarnaast kunnen je werknemers zelf hun uren, vakantie uren en declaraties invoeren in Nmbrs. Ook kunnen ze hun salarisstroken en vakantie uren inzien.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact op met

Schuurman Salarissen en Personeelsdiensten