Een frisse blik in de salarisverwerking

Het is nu de tijd om na te denken over de salarisverwerking voor het komende jaar. Ben je tevreden over de bestaande situatie of zal een frisse nieuwe start misschien een betere optie zijn?

Wij bij Schuurman Salarissen en Personeelsdiensten staan graag voor je klaar. We werken met een team vakspecialisten en kunnen veel voor je betekenen. En, voor het overstappen en het inrichten van je salarisverwerking vragen wij geen extra vergoeding. Het overstappen is dus gratis.

Vanuit onze filosofie is elke klant een klant met een “eigen gezicht” We werken met de slogan: verrassend gewoon. Dat houdt in dat wij u verrassen omdat wij echt met u meedenken, ook over ingewikkelde vraagstukken. Omdat wij vinden dat ook dit stukje service, gewoon goed moet zijn.

Door gebruik te maken van het pakket #NMBRS, zorgen wij ervoor dat jij en je werknemers allemaal een eigen URL krijgen waar jullie de salarisadministratie mee kunnen inzien en bewerken.

Wij stellen de software voor je in, en zorgen ervoor dat alle instellingen juist zijn. Als werkgever hoef je dan maar een paar keer op de knop te drukken om je werknemers te betalen. Wij zorgen dat achter de schermen alles klopt, zodat u met een minimaal inspanning een belangrijk stuk werk snel kunt afwikkelen

Daarnaast kunnen je werknemers zelf hun uren, vakantie uren en declaraties invoeren in Nmbrs. Ook kunnen ze hun salarisstroken en vakantie uren inzien.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact op met

Martin Schuurman

Schuurman Salarissen en Personeelsdiensten